Vi är en vanlig klass i en vanlig finlandssvensk skola i Finland. Här kan du följa med vår vardag i skolan. För det mesta skriver vi om stora och små händelser, tankar , drömmar, åsikter mm. Vi försöker göra bloggen trevlig med att lägga upp bilder titt som tätt!
Vår klasslärare Nina och vårt skolgångsbiträde Denise hjälper oss med bloggen.


tisdag 5 februari 2013

Hej!
Igår var det innebandy turneringen mot andra svenska skolor i Borgå. Det var en mycket spännande dag. Första matchen spelade vi emot Söderkulla,vi förlorade 1-0 ( vi var de enda 4:orna).
Andra matchen var emot Sävträsk, vi vann dem 3-1. Sedan spelade vi emot Salpar och det blev 0-0.
Sedan fick vi vänta tills vi fick veta om vi kom till semi-finalen.
Vi gick till Aurora hallen och väntade. Vi satt och åt lite mellanmål , sedan kom en gubbe och sade att vi skulle på plan och spela. Då fick vi snabbt byta om. Vi förlorade dem 6-0, de var på 6:an och var jätte bra. De var ändå de som vann hela turneringen.
Så vi kom till brons matchen. Där blev det jämt, så det blev straff slag.
Mindi var i målet för att Emilia inte vill vara i målet. Först var det Taimi som försökte göra mål men det for förbi. Sedan var det,  det andra lagets tur. Men Mindi fick i bollen. Då slog Vera, det gick  också förbi. Sedan var det deras tur igen men Mindi tog i bollen. Sedan var det Mindis tur att slå och det var det slaget som avjorde vem som vann brons.
Mindis slag gick i mål, så vi vann brons. Då var alla jätte glada!!! Tack vare Mind!

H: Olivia och Mindi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar