Vi är en vanlig klass i en vanlig finlandssvensk skola i Finland. Här kan du följa med vår vardag i skolan. För det mesta skriver vi om stora och små händelser, tankar , drömmar, åsikter mm. Vi försöker göra bloggen trevlig med att lägga upp bilder titt som tätt!
Vår klasslärare Nina och vårt skolgångsbiträde Denise hjälper oss med bloggen.


tisdag 19 mars 2013

MO!



här är karta vart oman e
Jag har varit i Oman och segla. Pappa berättade att vi skulle fara och segla till Oman. Vi flög till Dubai viaTurkiet.
Flyget landade 23.00 i Istanbul. Därifrån flög vi till Dubai. Flyget landade 7 tiden i Dubai. Vi hyrde en bil från Dubai och körde runt i Dubai. Vi åt morgonmål på ett cafe. Sedan for vi till Burj Kalifa. Världens högsta byggnad som är ungefär 828 meter hög. Den var jätte hög. Vi slapp bara till 124 vårningen.
Sen åkte vi me bil till Oman till Mussanah. Det var en stor händelse det var många där. Den kallades MUSSANAH RACE WEEK. Det var ett fint hotel vi bodde på. Första dagen simmade vi och sedan senare for vi och segla. När lägret började startade det alltid 10.00 på morgonen. Det var gott morgonmål på hotellet. Lägerledaren hette Chris och han talade engelska. Det var 1-2 meter höga vågor. Tävlingen var 3 dagar lång. Alla dagar måste vi börja sent för att det inte blåste. Jag blev åttånde i tävlingen.

LUCCE LUCH =) XD LOL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar